Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dreamkeeper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 174 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200116EAN: 6416548449012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­tiaa­ni­nuo­ru­kai­nen Sha­ne läh­tee kus­kaa­maan isoisäänsä Van­haa Pe­teä ”in­tiaa­ni­ker­to­jien” ko­kouk­seen.

In­tiaa­ni­nuo­ru­kai­nen Sha­ne (Ed­die Spears) läh­tee kus­kaa­maan isoisäänsä Van­haa Pe­teä (Au­gust Sc­hel­len­berg) ”in­tiaa­ni­ker­to­jien” ko­kouk­seen. Mat­ka ei su­ju on­gel­mit­ta, jo­ten isoisän on täy­tettävä tyh­jiä het­kiä elämän­vii­sauk­sil­laan ja kum­mal­li­sil­la ta­ri­noil­la men­neiltä ajoil­ta. Ta­ru ja to­del­li­suus se­koit­tu­vat sa­tu­tuo­kioi­den lisään­tyessä mat­kan kestäessä. Ku­ten jo kan­si­ku­vas­ta voi pää­tellä, su­ku­pol­vien vä­lil­le hae­taan ymmär­rystä ja mo­lem­min­puo­lis­ta kun­nioi­tus­ta. Kol­mi­tun­ti­nen teos toi­mi­si var­mas­ti pa­rem­min mi­ni­sar­ja­na, ku­ten alun pe­rin on­kin tar­koi­tet­tu. Juo­ni läh­tee rul­laa­maan vas­ta siinä vai­hees­sa kun mo­ni on jo pois­ta­nut le­vyn soit­ti­mes­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritys on mielenkiintoinen, synkillä tarkoilla väreillä luodaan omintakeinen tunnelma. Värisävyjä on karsittu rankasti. Teknisillä yksityiskohdilla on lisätty mielenkiintoa kuvaukseen. Keskikaiutinpainotteisuus vaivaa ääniraitaa. Lisukkeina 26-minuuttinen making of, biografioita, sekä trailereita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy