Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Scarlet Diva

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­sia Ar­gen­ton oh­jaa­ma, kä­si­kir­joit­ta­ma ja täh­dittämä esi­koi­nen Scar­let Di­va on täyttä sek­siä, huu­met­ta ja vä­ki­val­taa.

A­sia Ar­gen­ton oh­jaa­ma, kä­si­kir­joit­ta­ma ja täh­dittämä esi­koi­nen Scar­let Di­va on täyttä sek­siä, huu­met­ta ja vä­ki­val­taa. Se on ää­rimmäi­sen eroot­ti­ses­ti la­dat­tu elo­ku­va, jon­ka sydän syk­kii kuin jat­ku­vas­sa pi­ka­ke­lauk­ses­sa. Van­han lii­ton tun­tei­den pa­lo ja heh­ku herää ny­kye­lo­ku­vas­sa – edes ita­lia­lai­ses­sa – va­li­tet­ta­van har­vak­sel­taan.
Ju­tut ete­nevät ker­rok­sis­sa epä­loo­gi­ses­ti, määrät­tyä mys­ti­syyttä on tuo­tu mik­saa­maan tu­los­ta. Elo­ku­va­maail­man ne­ga­tii­vi­sia puo­lia kär­jistämällä on luo­tu var­sin ää­rimmäi­nen ku­va työelämän suh­teet­to­muu­des­ta. Nai­se­lo­ku­van­te­kijän al­le­vii­vaa­va ker­ron­ta nuo­ren naisnäyt­te­lijän hyväk­sikäytöstä se­tien kes­kellä ei jää epä­selväk­si. Nai­vis­ti­set piir­teet la­tis­ta­vat kirk­kaim­man terä­vyy­den. Sil­ti­kin am­ma­tin­va­lin­taa har­ki­tes­sa Scar­let Di­va voi­si so­pia pe­lot­teek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Sotkuista kuvaa, tyyliin sopien. Tekniikkasekoittelu on nuoren ohjaajan halujen mukaista. Kuvakulmia tuodaan mukaan räiskyen. Määrätynlainen tunkkaisuus toimii tehokkaasti. Rumat ja halvat grafiikat sekä valikot. Ei ekstroja. (VA)
05/07/2011

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548547817

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy