Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkaudesta peliin

For Love of Game 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­hei­lue­lo­ku­va, jo­ta on maus­tet­tu psy­ko­lo­gi­sel­la vii­te­ke­hyk­sellä.

Ur­hei­lue­lo­ku­va, jo­ta on maus­tet­tu psy­ko­lo­gi­sel­la vii­te­ke­hyk­sellä. 40-vuo­tias syöttäjä yltää täy­del­li­seen pe­liin – mitä ei voi to­sin ver­ra­ta Ke­vin Cost­ne­rin omaan uraan. Ur­hei­lui­ko­nin kans­sa on kui­ten­kin vai­kea seu­rus­tel­la.
Hyvä tee­ma kai­kil­le ur­hei­lu­po­jis­ta haa­vei­le­vil­le tyttö­lap­sil­le. Muut­tuu hie­man tylsäk­si. Sam ”E­vil Dead” Rai­mil­ta ih­meen kes­ki­vir­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Puiden lehdet värisevät, penkkirivit tärisevät. Kalanruoto-tweed elää kuvassa, joka näyttää muuten hyvältä. Tummasävyinen. Surround-kanavia käytetään tyylillä. 20 min dokumentti, 21 min poistettuja kohtauksia, faktaruutuja, triviapeli, traileri, biografiat ja DVD-ROM-osuuksia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Kevin Costner
Tarina: Michael Shaara Dana Stevens
Kuvaus: John Bailey
Musiikki: Basil Poledouris

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy