Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ocean’s Twelve

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2004Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018030022

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me vuot­ta me­hevän kop­lauk­sen jäl­keen uh­ri pää­see vo­ro­jen jäl­jil­le ja ha­luaa hy­vi­tystä.

Kol­me vuot­ta me­hevän kop­lauk­sen jäl­keen uh­ri (An­dy Gar­cia) pää­see vo­ro­jen jäl­jil­le ja ha­luaa hy­vi­tystä. Nyt Eu­roo­pas­ta vauh­tia ha­ke­va epi­so­di yrittää ruok­kia van­haa liek­kiä, mut­ta vei­ja­ri­ta­ri­nan si­jaan lu­vas­sa on nyt hi­ve­nen vä­sy­nyttä kep­pos­te­lua. Ta­ri­na on hu­tais­tu, eikä imp­ro­vi­soi­tu to­teu­tus yllä hen­geltään aiem­paan vei­ja­ri­mai­suu­teen kuin väläh­dyk­sittäin.
E­ri­no­mai­sen ykkö­so­san jäl­keen tämä oli ai­koi­naan jär­kyttävä pet­ty­mys, jon­ka kruu­na­si täy­sin jär­jetön ja ta­ri­nan kan­nal­ta ai­van liian mer­kittävään roo­liin nou­se­va me­ta­koh­taus, jos­sa Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee Ju­lia Ro­bert­sia. Ky­seessä ei kui­ten­kaan ai­van ole tu­si­nae­lo­ku­va, sillä mai­nion näyt­te­lijä­kaar­tin ede­sot­ta­muk­sia on yhä haus­ka seu­ra­ta.

Kuva

Asiallisen ongelmaton kuva on vakaa, filmimäinen ja kohtuullisen erotteleva. Vätoisto on elävää ja kokonaisuus ihosävyjä myöten yleensä luontevaa, mutta silloin tällöin kokonaisuus jää kohmeisen äkkijyrkäksi. Rajoittuneimmillaan kuva on alun timanttikaupassa ja Catherine Zeta-Jonesin luennon aikana, mutta muutoin anti on pitkälti kelvollista. Antia ei aina erota teräväpiirtokuvasta.

Ääni

Hillitty ääniraita järjestää dialogille peliaikaa pitämällä muut elonmerkit etäällä. Vuorosanojen imu jää nyt puolitiehen, mutta kudos on teknisesti pätevä. Lopulta ääniraidan hätkähdyttävintä antia on kuulla Bruce Willisi puhuvan.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja George Nolfin kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (28 min.) sekä kaksi making of -koostetta (yht. 39 min.). (IJ)
09/07/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy