Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rommipäiväkirja

The Rum Diary  

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044322460

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hun­ter S. Thomp­so­nin sa­man­ni­mi­seen ro­ma­niin poh­jau­tu­va lup­sak­ka ker­to­mus Puer­to Ri­coon mat­kus­ta­vas­ta leh­ti­mie­hestä, jo­ka luis­te­lee tiensä rik­kaan lii­ke­mie­hen suun­ni­tel­miin sot­kien sekä yh­det häät että yh­den hä­myisän bis­nes­hank­keen.

Hun­ter S. Thomp­so­nin sa­man­ni­mi­seen ro­ma­niin poh­jau­tu­va lup­sak­ka ker­to­mus Puer­to Ri­coon mat­kus­ta­vas­ta leh­ti­mie­hestä (John­ny Depp), jo­ka luis­te­lee tiensä rik­kaan lii­ke­mie­hen (Aa­ron Eck­hart) suun­ni­tel­miin sot­kien sekä yh­det häät että yh­den hä­myisän bis­nes­hank­keen.
Rom­min sä­vyttämä ta­ri­na ra­ken­taa ma­ri­na­din­sa tu­tuis­ta ai­nek­sis­ta ja lepää symp­pik­ses­ti toik­ka­roi­van John­ny Dep­pin keik­ku­vil­la har­teil­la, mut­ta ko­ko­nai­suus ei täy­sin va­kuu­ta. 1950-lu­vun pe­rio­di­pa­ti­na vaih­te­lee ko­meas­ti hök­ke­leistä la­si­pa­lat­sei­hin ja elo­ku­van tar­joi­le­ma ren­to elämä­no­te on juo­vut­ta­va, mut­ta lo­pul­ta elo­ku­va jää tur­han ke­peäk­si ja tu­tuk­si raa­pai­suk­si. Oma­peräi­sen ta­ri­nan si­jaan omin­ta­kei­seen fii­lik­seen pa­nos­ta­va elo­ku­va on omim­mil­laan ke­peänä kesä­lo­ma­viih­tenä. (IJ)

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä kuva luo Karibian fiilistä. Ääniraita keskittyy dialogiin ja musiikkin. Yllätyksekseni 1970-luvun brittiraspistaan tutun Frankie Millerin debyyttilevyn balladi After All (I Live My Life) nostetaan soundtrackille elokuvan loppukohtauksessa. Levylle ei ole tallennettu esktroja. (PS)
28/11/2015
28/11/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy