Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Going in Style

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen ri­kos­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta, jot­ka eivät hyväk­sy elä­ke­kas­san­sa ka­val­lus­ta vaan päättävät ha­kea oman­sa ta­kai­sin pan­kis­ta.

Hyvän­tuu­li­nen ri­kos­ko­me­dia pap­pa­rai­sis­ta, jot­ka eivät hyväk­sy elä­ke­kas­san­sa ka­val­lus­ta vaan päättävät ha­kea oman­sa ta­kai­sin pan­kis­ta. Ko­vin ge­nee­ri­nen, mut­ta sa­maan ai­kaan lup­sa­kan let­keä ko­me­dia pitää tun­nel­maa yllä ja saa kai­ken tun­tu­maan hy­vin luon­te­val­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja - ikäisekseen - vetreä ääniraita. Anti on skarppia ja ihailtavan luonnollista. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja poistettuja kohtauksia (13 min.). (IJ)
01/09/2017

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy