Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ferdinand

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112743574

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reä ker­to­mus ku­kis­ta kiin­nos­tu­nees­ta härästä, jo­ta koh­ta­lo yrittää viedä koh­ti Es­pan­jan härkä­tais­te­lu­ke­hiä.

Vet­reä ker­to­mus ku­kis­ta kiin­nos­tu­nees­ta härästä, jo­ta koh­ta­lo yrittää viedä koh­ti Es­pan­jan härkä­tais­te­lu­ke­hiä. Ai­he­pii­rin ka­ri­kot kier­retään kai­non etäältä, seik­kai­lul­li­suut­ta ko­ros­taen. Sil­ti ta­ri­nas­sa riittää ve­toa myös ai­kui­sem­mal­le yleisöl­le. Hyvä trip­pi.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Mun­ro Lea­fin Ro­bert Law­son kir­jaan "T­he Sto­ry of Fer­di­nand". Elo­ku­vas­ta on muu­ten suo­ma­lai­sen pe­liyh­tiön, Kou­koi Ga­me­sin, toi­mes­ta teh­ty pe­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Nätti animaatio, ja myös kuva on sekä värikylläinen että terävä. Hyvä ääniraita on tarjolla suomeksi (DTS5.1), ruotsiksi (DTS5.1) ja englanniksi (DTS-HD Master Audio 7.1). Ekstroissa musiikkivideo ja sarja koosteita. (IJ)
11/06/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy