Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Jali ja suklaatehdas - kahden levyn erikoisjulkaisu

Charlie and the Chocolate Factory Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200969EAN: 7321944593377

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­keän Roald Dahl –­sedän naa­pu­ris­sa on ta­kuul­la rie­hu­nut ai­ka­moi­nen lee­gio pa­han­suo­pia, ah­nei­ta ja lais­kan­puls­kia lel­li­ka­ka­roi­ta.

Il­keän Roald Dahl –­sedän naa­pu­ris­sa on ta­kuul­la rie­hu­nut ai­ka­moi­nen lee­gio pa­han­suo­pia, ah­nei­ta ja lais­kan­puls­kia lel­li­ka­ka­roi­ta. Muu­ten hän ei oli­si luo­nut ta­ri­naa Wil­lie Won­kas­ta, isänsä hylkäämästä po­jas­ta, jo­ka py­hit­ti elämänsä suk­laan­teol­le. Ar­pa­jais­voit­to­na teh­daskäyn­nil­le pääs­syt ryhmä jou­tuu ko­vil­le, mut­ta yh­den po­jan sydän on kul­taa, jo­ka muut­taa paa­tu­neen sie­lun.
E­ri­no­mai­nen ryhmä kool­la. Hie­no to­teu­tus. Tämän jäl­keen Bur­to­nil­le voi an­taa Api­noi­den pla­nee­tan an­teek­si. Kai­ken lisäk­si nuo räkä­no­kat pitävät tästä, pa­huk­sen ma­so­kis­tit. Heidät pitäi­si pan­na suk­laa­pa­taan, mut­ta ei, he vain vin­ku­vat, et­tei DVD-hyl­lyssä ole mitään uut­ta ja hyvää kat­so­mis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen audiovisuaalinen tuote. Ekstroissa 10+18+7+7+11+7+10+7 min. dokumentit, neljä peliä, soundtrack-mainos ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy