Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaisnainen

The Strange Love of Martha Ivers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mus­tan elo­ku­van ja ame­rik­ka­lai­sen go­tii­kan hä­myissä al­ka­va ta­ri­na si­joit­tuu Ivers­to­neen, epäystäväl­li­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin.

Mus­tan elo­ku­van ja ame­rik­ka­lai­sen go­tii­kan hä­myissä al­ka­va ta­ri­na si­joit­tuu Ivers­to­neen, epäystäväl­li­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin. Mat­riark­ka kuo­lee hämäräs­ti, ja ta­pauk­sen to­dis­ta­nut, mie­hek­si kas­va­nut poi­ka (Van Hef­lin) pa­laa en­ti­seen ko­ti­kau­pun­kiin­sa huo­ma­tak­seen en­ti­sen tyttöystävänsä (Bar­ba­ra Sta­nwyck) pe­ri­neen kai­ken ja men­neen nai­mi­siin ylei­sek­si syyttäjäk­si nous­seen al­ko­ho­lis­ti­nyh­verön (Kirk Doug­las var­hai­ses­sa roo­lis­saan) kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen, sumuinen ja rakeinen kuva. Merkillepantavaa on se, että kuva on tallennettu aidossa akatemiasuhteessa. Ei ekstroja. (PS)
31/12/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1946Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.37*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: T-25729EAN: 6415018625055

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy