Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cyrus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 252602EAN: 6438044282602

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

John on ju­mit­tu­nut sei­niensä sisään me­nettäen sa­mal­la it­se­tun­ton­sa.

John (John C. Reil­ly) on ju­mit­tu­nut sei­niensä sisään me­nettäen sa­mal­la it­se­tun­ton­sa. Omia sa­no­jaan lai­na­ten, hän on ro­mah­duk­sen par­taal­la. Hu­ma­lapäi­nen nais­ten­von­kaus näyttää epä­toi­voi­sel­ta. On­nek­si elo­ku­vis­sa­kin asioil­la on ta­pa­na jär­jes­tyä, näin myös Joh­nin ta­pauk­ses­sa. Lu­paa­va ase­tel­ma kui­ten­kin rik­kou­tuu pian, to­del­li­se­na yllä­tyk­senä Joh­nil­le. Kuu­ma Mol­ly (Ma­ri­sa To­mei) on enemmän kuin John oli­si kos­kaan voi­nut edes unek­sia.
On vai­kea sa­noa, mil­loin rak­kaus- tai ra­kas­tu­mi­se­lo­ku­va oli­si herättä­nyt näin mie­len­kiin­toi­sia ra­ken­tei­ta, jän­nit­teitä ja tun­tei­ta. Kä­si­kir­joi­tuk­ses­sa oli­si ai­nek­sia kah­teen­kin elo­ku­vaan. Ta­ri­na on luo­tu imeväs­ti. Yllä­tyk­sel­li­syy­dessä ei jää uu­pu­maan. Tämä eten­kin, jos ei lue kan­si­pa­pe­ria lai­sin­kaan. Elo­ku­van kye­tessä vielä 2000-lu­vul­la yllättämään mo­nel­ta kan­til­taan, on ky­se kat­so­mi­sen ar­voi­ses­ta eri­tyis­ta­pauk­ses­ta.
Dup­les­sin vel­jes­ten oh­jaus on rön­syi­levää, poik­keuk­sel­li­sen hek­tistä. Kiistämätön John C. Reil­ly tar­joaa run­saan il­me­gal­le­rian ja mo­niu­lot­tei­sen hen­kilö­hah­mon. Ma­ri­sa To­mein epä­ta­sa­pai­noi­sel­ta vai­kut­ta­va kes­ki-ikäis­tyvä nais­ku­va on lo­pul­ta pa­rem­mas­sa ta­sa­pai­nos­sa kuin mo­ni sa­man­lai­ses­sa ti­lan­tees­sa oli­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Sekavaa, jenkki-indielle soveltuvaa kamerankäyttöä. Jas Sheltonin kamera heiluu niin pirusti. Leikkausteknisesti houkutteleva. Terävyys ja väritys ovat kohdallaan. Äänitys on pikkutarkka, turhia hienosteluja ei kuule. Kaksi pitkähköä ja hienoa poistettua kohtausta käsikirjoittaja-ohjaajaparivaljakon johdantojen ja perustelujen tukemana. Lisäksi traileri. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy