Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Better Living Through Chemistry

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582978025

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­kau­pun­gin ap­teek­ka­ri pon­nis­taa ulos tu­keh­dut­ta­vas­ta maail­mas­taan kun kau­nis va­kioa­sia­kas pal­jas­tuu pait­si su­ku­lais­sie­luk­si myös yhtä on­net­to­mak­si avio­lii­tos­saan.

Pik­ku­kau­pun­gin ap­teek­ka­ri pon­nis­taa ulos tu­keh­dut­ta­vas­ta maail­mas­taan kun kau­nis va­kioa­sia­kas pal­jas­tuu pait­si su­ku­lais­sie­luk­si myös yhtä on­net­to­mak­si avio­lii­tos­saan. Vas­taus kai­kiin on­gel­miin löy­tyy luon­nol­li­ses­ti lää­ke­pur­kis­ta.
Peit­te­lemättömän epäus­kot­ta­va ko­me­dia on ma­sen­nuslääk­keillä lei­ka­tul­la ta­val­la hil­peä ta­paus. Sy­ke ei kos­kaan nou­se ko­vin kor­keak­si, mut­ta ta­ha­ton kuo­la py­syy ni­pin na­pin suu­piel­ten tuol­la­puo­len ja off­beat-huu­mo­ri ve­toa­va­na. Tee­mas­ta "Pil­le­rillä pa­rem­pi elämä" ir­toa­si kyllä pa­rem­pi­kin ko­me­dia, mut­ta viih­teestä tämä­kin käy. Ray Liot­ta ja Ja­ne Fon­da te­kevät pik­ku­roo­lit.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on erinomaisen terävä ja moitteettoman luonteva, mutta koptereiden ja steadicamien sijaan visuaalinen anti vaikuttaa rollaattorin varassa kuvatulta. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, varsinkaan kun pikkukaupunkimiljöö on ilahduttavan elävä. Pienieleinen ääniraita toistaa dialogin luontevasti, mutta ei muutoin juuri elävöitä tapahtumia. Ekstraton. (IJ)
19/05/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy