Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Riemuloma Riossa

Blame It On Rio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kaa­meal­la ka­sa­ri­po­pil­la al­ka­va ko­me­dia ker­too Rion lo­mal­le läh­te­vistä kes­ki-ikäi­sistä mie­histä, joil­la on tei­ni-ikäi­set tyttönsä mu­ka­naan.

Kaa­meal­la ka­sa­ri­po­pil­la al­ka­va ko­me­dia ker­too Rion lo­mal­le läh­te­vistä kes­ki-ikäi­sistä mie­histä, joil­la on tei­ni-ikäi­set tyttönsä mu­ka­naan. Mic­hael Cai­ne pe­las­taa tv-la­seis­saan pal­jon vie­dessään Al­fie-e­lo­ku­van ta­paan toi­min­taa eteenpäin. De­mi Moo­re on yhtä höpsö kuin myö­hem­min­kin.
Hie­man ko­hi­nai­nen ku­va. An­keah­ko mo­no­rai­ta näin­kin uu­dek­si elo­ku­vak­si. Huu­li­synk­ka tak­kuaa hie­man. Tö­kerö ker­ross­top­pi. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy