Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu tulevaisuuteen trilogia

Back to the Future - Trilogy 

Elokuva

Pa­luu tu­le­vai­suu­teen tri­lo­gia on In­dia­na Jo­ne­sin ja al­ku­peräis­ten Täh­tien So­tien ohel­la yk­si pi­simpään odo­te­tuis­ta DVD-­ta­pauk­sis­ta, jo­ten on sa­no­mat­ta­kin selvää että ky­seessä on yk­si vuo­den mer­kittä­vim­mistä jul­kai­suis­ta.

Pa­luu tu­le­vai­suu­teen tri­lo­gia on In­dia­na Jo­ne­sin ja al­ku­peräis­ten Täh­tien So­tien ohel­la yk­si pi­simpään odo­te­tuis­ta DVD-ta­pauk­sis­ta, jo­ten on sa­no­mat­ta­kin selvää että ky­seessä on yk­si vuo­den mer­kittä­vim­mistä jul­kai­suis­ta. Tyy­likkää­seen fo­lioin­nil­la vii­meis­tel­tyyn pah­vi­pa­ket­tiin on pa­kat­tu myös 4-leh­ti­nen vih­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Katso tarkemmat luonnehdinnat yksittäisten elokuvien arvosteluista: "217214780255bc4ec21.47397426">Paluu tulevaisuuteen", "Paluu tulevaisuuteen osa 2" ja "Paluu tulevaisuuteen osa 3".

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Julkaisija: Universal 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy