Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kasvoton mies

The Man Without a Face 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Puo­let kas­vois­taan on­net­to­muu­des­sa me­nettä­nyt erak­ko ystä­vys­tyy uus­per­heen il­ma­pii­riin kylläs­ty­nee­seen 12-­vuo­tiaa­seen poi­kaan.

Puo­let kas­vois­taan on­net­to­muu­des­sa me­nettä­nyt erak­ko (Mel Gib­son) ystä­vys­tyy uus­per­heen il­ma­pii­riin kylläs­ty­nee­seen 12-vuo­tiaa­seen poi­kaan. Gib­so­nin esi­koi­soh­jaus on laa­du­kas tut­kiel­ma en­nak­ko­luu­lois­ta. Nick Stahl (vuo­sia myö­hem­min Bul­lys­sa) ta­voit­taa hie­nos­ti hie­man selkä­ran­gat­to­man ih­mis­tai­men roo­lin.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Atlantic Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy