Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aikamatkustajan vaimo

The Time Traveler’s Wife 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

New Li­ne Ci­ne­ma –yh­tiöön voi siinä mie­lessä luot­taa, et­teivät kaik­kein epäi­lyttä­vimmätkään ta­pauk­set ai­van poh­ja­mu­tiin joh­da.

New Li­ne Ci­ne­ma –yh­tiöön voi siinä mie­lessä luot­taa, et­teivät kaik­kein epäi­lyttä­vimmätkään ta­pauk­set ai­van poh­ja­mu­tiin joh­da. ”­Ro­mant­ti­sin elo­ku­va sit­ten...” –­mai­nos­lau­seet le­vyn ta­ka­kan­nes­sa pa­ne­vat sydä­men väpättämään pe­los­ta, mut­ta fan­ta­sia ja sci­fi –­gen­rensä tun­te­vil­le tämä saat­taa ol­la ai­van kat­sot­ta­va ta­paus.
Jos­kus 1970-lu­vun mie­tin mo­nien mui­den ta­paan, mikä voi­si ol­la kään­teen­te­kevä tie­teis­ro­maa­nin ai­he. Oma­ni oli ker­to­mus mie­hestä, jo­ka ai­na osaa va­li­ta oi­kein ja tietää, mi­ten kan­nat­taa toi­mia. Tai­to ei kui­ten­kaan joh­da on­neen, päin­vas­toin. Kir­ja jäi kir­joit­ta­mat­ta, kun ka­ve­ri ker­toi, että Phi­lip K. Dick jo te­ki sen 1950-lu­vul­la. Ai­ka­mat­kus­ta­jan vai­mos­sa on jo­tain sa­maa, vaik­ka se ker­too­kin enemmän it­se ai­ka­mat­kaa­jas­ta eli mie­hestä. Kat­so­kaa ih­meessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 21 min. dokumentti ja traileri. (PS)
24/02/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 223448 EAN: 6438044157154

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy