Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaikeasti tapettava

Hard to Kill 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ven Sea­gal on oi­keas­ti lois­ta­va toi­min­tanäyt­te­lijä, jo­ka ylittää ole­mat­to­mat odo­tuk­set jo­ka ker­ta.

S­te­ven Sea­gal on oi­keas­ti lois­ta­va toi­min­tanäyt­te­lijä, jo­ka ylittää ole­mat­to­mat odo­tuk­set jo­ka ker­ta. Tässä hän on per­heensä me­nettävänä dir­ty­har­rynä ehkäpä mo­ni­puo­li­sim­mil­laan, vaik­ka juo­ni sinällään on­kin kos­ton pe­rus­kaa­vas­ta.
Uu­sia kas­vo­ja hä­nestä ei to­sin nähdä — koo­mas­ta, pe­ti­puu­his­ta ja ru­si­koin­nis­ta sel­vitään kai­kis­ta edel­leen­kin tu­tul­la hyl­keen il­meellä — sen si­jaan muu­ta­ma vit­si on yllättäen aa­vis­tuk­sen ai­nai­sia let­kau­tuk­sia hie­no­va­rai­sem­pi. Eri­tyi­ses­ti lo­pun pii­ri­leik­ki kar­ta­nos­sa on kai­kes­sa it­se­var­muu­des­saan jo sel­lai­nen kum­ma­jai­nen, et­tei sitä voi ot­taa va­ka­vis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat korkeatasoisia, eikä mitään häiritsevää nouse esiin. Molemmat ovat myös sisällöltään keskivertoa tyylikkäämpiä kokemuksia, ja ääniraita tavoittaa jopa joitakin liki nostalgisia sävyjä. Oma lukunsa ovat myös Seagalin antaumuksella rusauttelemat luut. Leikkaamaton K18-versio. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy