Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuin raivo härkä

Raging Bull 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

1980-­lu­vun alun ai­noa elo­ku­va, jo­ka oli suo­ras­taan pak­ko kat­soa elo­ku­va­teat­te­ris­sa.

1980-lu­vun alun ai­noa elo­ku­va, jo­ka oli suo­ras­taan pak­ko kat­soa elo­ku­va­teat­te­ris­sa. Agg­res­sio­ta tut­kit­taes­sa pitää pa­la­ta tämän jäl­keen ai­na al­kuih­mi­sen ai­koi­hin. Ker­too pal­jon mie­hen sisällä pa­la­vas­ta vä­ki­val­las­ta, jo­ta ei voi enää tu­kah­dut­taa sillä ta­voin kuin luo­ja sen tar­koit­ti. Yk­si rat­kai­su on nyrk­kei­ly­kehä. Ja­ke La Mot­tal­le sekään ei riittä­nyt. Pa­ras­ta Scor­se­sea, pa­ras­ta De Ni­roa.

Kuva, ääni & ekstrat

Vain osaksi väreissä kuvattu elokuva toistuu kaikkine harmaan sävyineen. Vastaa tasoltaan R1-versiota, mutta toisen puolen pan&scan-versio puuttuu. Valkoinen ja musta ovat täynnä sitä itseään. Hyvä kuva ja ääni, vaikka ei-anamorfinen ja Dolby Surround. 8-sivuinen triviavihko ja traileri. Muita bonuksia jää kaipaamaan kipeästi.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88963  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy