Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matrix

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­rix on kuin luo­tu di­gi­taa­li­seen muo­toon.

Mat­rix on kuin luo­tu di­gi­taa­li­seen muo­toon. Sen efek­ti­maail­ma ai­heut­ti suur­ta ko­hua jo en­nak­koon, täyt­ti elo­ku­va­sa­lit ja myi vi­deoi­ta vilk­kaas­ti ja ai­na­kin DVD:nä myyn­tiennä­tyk­seen ympä­ri maail­maa. Suo­sio ei tul­lut tur­haan.

Kuva, ääni & ekstrat

Paketti on tasapainossa, käsikirjoitus tehoaa kekseliäisyydellään ja tehosteet tukevat kokonaisuutta. DVD:n kuva- ja äänimaailma on äärimmäisen korkeatasoinen. Elokuva ammentaa menneestä materiaalista ja yhdistää sen omaksi synteesikseen, mm. osin kehnoistakin keinotodellisuuselokuvan edelläkävijöistä (Tron, Lawnmover Man, Strange Days, Brainstorm), itämaisista kungfu-elokuvista, Uudesta testamentista ja Liisasta Ihmemaassa. Ainakin virtuaalimaailmaa kuvaavat esikuvansa Matrix peittoaa mennen tullen. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy