Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Base II

The Base II: Guilty as Charged 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin­tei­nen toi­min­tapätkä 22 jenk­ki­so­ti­laan mys­tistä ka­toa­mis­ta sel­vit­te­levästä ar­mei­jan tie­dus­te­lua­gen­tis­ta.

Pe­rin­tei­nen toi­min­tapätkä 22 jenk­ki­so­ti­laan mys­tistä ka­toa­mis­ta sel­vit­te­levästä ar­mei­jan tie­dus­te­lua­gen­tis­ta (Cal­vin Klein -mal­li An­to­nio Sabá­to, Jr.). To­teu­tuk­sel­taan yllättäen kes­kimääräistä hio­tum­pi, jo­pa hyvä. Tur­hia su­van­to­vai­hei­ta tai täy­te­koh­tauk­sia ei ole ja toi­min­ta­koh­tauk­set­kin ovat vielä suh­teel­li­sen mie­lekkäitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkkaan sävykäs kuva, joskin vaativissa kohdissa hetkittäin aavistuksen rosoinen. Elävä leikkaus, runsaasti kamera-ajoja ja miellyttävän aktiivinen ääniraita. Traileri ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy