Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Määränpäänä Graceland

3000 Miles to Graceland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lois­ta­van tärähtä­nyt ri­kosjännä­ri El­vik­sen näköi­sistä ko­vik­sis­ta, jot­ka eivät pelkää pistää tuu­le­maan saa­vut­taak­seen röyh­keän ta­voit­teen­sa.

Lois­ta­van tärähtä­nyt ri­kosjännä­ri El­vik­sen näköi­sistä ko­vik­sis­ta, jot­ka eivät pelkää pistää tuu­le­maan saa­vut­taak­seen röyh­keän ta­voit­teen­sa. Ke­vin Cost­ner vetää kelk­kaa sie­kai­le­mat­to­man omae­lei­ses­ti, Kurt Rus­sel­lin ja Cour­te­ney Co­xin yrittäessä päästä as­ke­leen edel­le tai edes ylös sän­gystä. Näppärä ta­ri­na, eri­no­mai­nen kas­ti ja hiot­tu to­teu­tus pitävät tun­nel­man ka­tos­sa ko­ko kak­si­tun­ti­sen ajan.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.44
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy