Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Venäläinen ruletti

Company Business 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Luo­ja, mi­ten vi­haan noi­ta van­ho­ja pa­tu­ja”.

”­Luo­ja, mi­ten vi­haan noi­ta van­ho­ja pa­tu­ja”. Niinpä vain Fir­ma eli CIA jou­tuu tur­vau­tu­maan van­haan agent­tiin­sa (Ge­ne Hack­man) ki­ha­rai­ses­sa agen­tin­vaih­dos­sa.
A­joit­tuu mie­len­kiin­toi­seen ai­kaan: Ber­lii­nin muu­ri oli mur­tu­nut. KGB-a­gent­ti (Mik­hail Ba­rysh­ni­kov) tar­joaa vä­hintään­kin hyvän op­pi­tun­nin eri­lai­sis­ta vot­ka­laa­duis­ta, jois­ta län­nessä ei ole juu­ri­kaan ha­jua (ko­kei­le­pa jos­kus Star­kaa).

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaa Gorbatshovin aikaa, mutta kuvan tarkkuus on taattua brezhneviä. Dolby Surround –raita menettelee. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy