Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Halloween Ends

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018025097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­lum­hou­se kau­hu­tuo­tan­to­lai­tok­sen uu­tuus, jos­sa kat­so­ja voi herä­tellä omas­sa­kin päässään ly­myä­viä de­mo­nei­ta.

B­lum­hou­se kau­hu­tuo­tan­to­lai­tok­sen uu­tuus, jos­sa kat­so­ja voi herä­tellä omas­sa­kin päässään ly­myä­viä de­mo­nei­ta. 1970-lu­vul­la al­ka­nut lef­fa­sar­ja pää­tetään tässä jo­ta­kuin­kin viih­dyttäväs­ti ja pe­rin­tei­ses­ti veit­sellä ja ve­rellä. John Car­pen­ter jat­kaa kynässä ja Ja­mie Lee Cur­tis pääo­sas­sa ku­ten ai­na.
Mic­hael Myer­sin ter­ro­ri­soi­ma kau­pun­ki on op­pi­nut elämään pe­los­sa vuo­si­kym­me­niä. Uu­si su­ku­pol­vi saa ko­kea na­hois­saan kun eivät ota viemä­reissä ly­myi­levää uh­kaa to­sis­saan. Kar­mi­vat mur­hat al­ka­vat taas kun mas­ki­kas­vo rek­ry­toi uu­den alok­kaan ter­ro­ri­soi­maan kau­pun­gin epä­miel­lyttävää nuor­ta pol­vea. Elo­ku­vas­sa yri­tetään löytää sy­vem­piä sä­vyjä ih­mi­sen ja yh­teisön val­ta­dy­na­miik­kaan sen ver­ran kun ve­rimässäi­ly­puit­teet sal­li­vat. Jää nähtäväk­si ol­laan­ko vieläkään ta­ri­nan fi­naa­lis­sa kun elo­ku­van oi­keu­det vaih­ta­vat kä­siä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hiukan keskitason Blu-Ray kuvan alapuolella kohinan tason ollessa vähän koholla. Ääni potkii normiparametreillä. Ekstraton. (EM)
26/09/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy