Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Passion Play

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­rum­pet­tia soit­ta­va ja he­roii­nis­ta vie­rot­tau­tu­va kul­ku­mies pe­las­taa en­ke­lik­si osoit­tau­tu­van tans­si­tytön pe­rin ou­dos­sa elo­ku­vas­sa.

T­rum­pet­tia soit­ta­va ja he­roii­nis­ta vie­rot­tau­tu­va kul­ku­mies pe­las­taa en­ke­lik­si osoit­tau­tu­van tans­si­tytön pe­rin ou­dos­sa elo­ku­vas­sa. Bill Mur­rayn ura kestä­nee täl­lai­sen flo­pin, mut­ta Mic­key Rour­ken ti­lan­ne ei ole ai­van yhtä hyvä.
E­lo­ku­vaan is­ke­tyt 15 mil­joo­naa dol­la­ria eivät näy elo­ku­van hion­nas­sa. Voit­toa­kaan ei saa­tu, sillä ai­na­kaan teat­te­ri­kier­rok­sel­la tämä ei kerän­nyt kuin muu­ta­man tu­hat dol­la­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
10/08/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen Aanmorfinen 2.35**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 272898EAN: 6416548553313

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy