Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuherruskuukausi Vegasissa

Honeymoon in Las Vegas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mil­jonää­ri os­taa köyhän mie­hen vai­mon vii­kon­lo­puk­si Las Ve­ga­sis­sa.

Mil­jonää­ri (Ja­mes Caan) os­taa köyhän mie­hen (Ni­co­las Ca­ge) vai­mon (epäus­kot­ta­va hi­mo­jen koh­de Sa­rah Jes­si­ca Par­ker) vii­kon­lo­puk­si Las Ve­ga­sis­sa.
Ai­he vai­kut­taa tur­han ste­reo­tyyp­pi­seltä, mut­ta oh­jaa­jan to­teu­tuk­ses­sa on oma­peräi­syyttä. El­vis Pres­leyn mu­siik­kia, jo­ten kloo­ne­ja esiin­tyy viih­de­kau­pun­gin yössä poik­keuk­sel­li­sen ti­heään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason 4:3-kuva, joka ei ainakaan näytä sivuiltaan rajatulta. Tavanomainen ääniraita. Ekstroissa biografiat, peräti neljä traileria, mainosdokumentti, kuvaa kulisseista ja musiikkivideo. Väärä aika kannessa. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy