Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Purge: Election Year

Purge 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083089221

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas Pur­ge-e­lo­ku­va su­kel­taa kuo­let­ta­vien sir­kus­hu­vien taus­tal­le ja esit­te­lee pre­si­dent­ti­kil­paa käyvän se­naat­to­rin, jo­ka uh­kaa tehdä lo­pun ku­vot­ta­vas­ta vuo­sit­tai­ses­ta puh­dis­tus­ten yöstä.

Kol­mas Pur­ge-e­lo­ku­va su­kel­taa kuo­let­ta­vien sir­kus­hu­vien taus­tal­le ja esit­te­lee pre­si­dent­ti­kil­paa käyvän se­naat­to­rin, jo­ka uh­kaa tehdä lo­pun ku­vot­ta­vas­ta vuo­sit­tai­ses­ta puh­dis­tus­ten yöstä. Sa­no­mat­ta­kin on selvää, että sta­tus quo:­ta uh­kaa­va se­naat­to­ri pää­tyy en­simmäi­sek­si hämärä­mies­ten tap­po­lis­tal­le. Sa­maan ve­nee­seen pää­tyy myös kou­ral­li­nen ta­val­li­sia kan­sa­lai­sia, joi­den hy­vin­voin­ti on niin ikään uhat­tu­na pa­hoin­voin­nin yönä.
Kol­mas elo­ku­va tar­joaa sa­maa ma­kaa­be­ria mättöä kuin edeltäjänsä­kin, mut­ta zom­bie-lah­tauk­sen pu­nai­nen lan­ka on nyt poik­keuk­sel­li­sen pitkäl­le ke­hi­tel­ty ja jo­pa kiin­nos­ta­va. Ä­lyk­kyy­den pin­ta­si­laus on lo­pul­ta hy­vin ohut, mut­ta pal­kit­se­va, vaik­ka ry­mis­te­ly käy­kin lop­puaan koh­den pitkä­ve­tei­sek­si. B-luo­kas­sa tämä on edeltä­jiensä ta­voin pe­rin asial­li­nen esi­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Synkkäsävyinen kuva on tunnelmallinen jos ei erityisen vakaa, luonnollinen tai terävä. Muutama valoisampi otos palaa puhki ja tummissa otoksissa yksityiskohdat ovat usein kortilla, mutta fiilis välittyy hyvin. Asiallisen yrmy ääniraita. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (8 min.), making of (6 min.) ja kooste hahmosta (4 min.). (IJ)
13/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy