Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Megan - Unrated Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Te­koä­lyllä va­rus­tet­tu ro­bot­ti tehdään ystäväk­si van­hem­pan­sa me­nettä­neel­le tytöl­le ja on­gel­mia syn­tyy kun ro­bo­til­le luo­tu suo­je­lual­go­rit­mi käy yli­kier­rok­sil­la ja ko­neen mo­raa­lit ovat vai­keas­ti yh­teis­kun­taan is­tu­tet­ta­vat.

Te­koä­lyllä va­rus­tet­tu ro­bot­ti tehdään ystäväk­si van­hem­pan­sa me­nettä­neel­le tytöl­le ja on­gel­mia syn­tyy kun ro­bo­til­le luo­tu suo­je­lual­go­rit­mi käy yli­kier­rok­sil­la ja ko­neen mo­raa­lit ovat vai­keas­ti yh­teis­kun­taan is­tu­tet­ta­vat. Toi­saal­ta ko­neä­lyn tun­nis­ta­mat epä­koh­dat ovat ole­mas­sa ja nii­hin puu­tu­mi­nen on tär­keää, jos­kin Me­ga­nin tuo­mat rat­kai­sut osoit­tau­tu­vat on­gel­mal­li­sek­si kos­ka niistä uu­puu ih­mi­sel­le kuu­lu­va vas­tuu.
B­lum­hou­sen haus­ka pie­ni tril­le­rimäi­nen lef­fa, jo­ka viih­dyttää mu­ka­vas­ti to­vin. Voi myös miet­tiä kuin­ka kau­ka­na tu­le­vai­suu­des­sa täl­lai­set te­koä­lyt ovat ja mitä häm­min­kiä niillä saa­daan lo­pul­ta ai­kaan. Suo­sion sii­vittämänä jat­ko osa on jo te­keillä. Blu-Ray sisältää sekä teat­te­ri­ver­sion että vähän ve­ri­semmän Un­ra­ted Edi­tion -ver­sion.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni toimivat moitteetta. Ekstroissa muutama lyhyt dokumentti elokuvan teosta. (EM)
14/05/2024

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy