Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Night Before

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162361770

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Va­pun ja ju­han­nuk­sen vä­li­maas­toon il­mes­tyvä jou­lue­lo­ku­va on eri­koi­nen ta­paus, ja vielä eri­koi­sem­mak­si tämän te­kee elo­ku­van omin­ta­kei­nen re­sep­ti.

Va­pun ja ju­han­nuk­sen vä­li­maas­toon il­mes­tyvä jou­lue­lo­ku­va on eri­koi­nen ta­paus, ja vielä eri­koi­sem­mak­si tämän te­kee elo­ku­van omin­ta­kei­nen re­sep­ti. Sa­dun­hoh­toi­sen jou­lu­ta­ri­nan, pös­syt­te­ly­ko­me­dian ja ko­ko yön lä­pi jat­ku­van mis­sion kaa­van ot­ta­va ko­me­dia nau­rat­taa ja het­kittäin mil­tei jo­pa kos­ket­taa, mut­ta ai­dot het­ket ovat lo­pul­ta har­vas­sa kuin ru­si­nat ale-pul­las­sa. Pääo­san kol­mik­ko kui­ten­kin pitää huo­len siitä, että lop­pu­tu­los vetää suu­pie­let ylöspäin. Asial­li­nen ajan­tap­po­veh­je, jo­ka lie­nee par­haim­mil­laan lop­pu­vuo­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Karaokemaisen pomppuileva, mutta hyvällä sykkeellä etenevä ääniraita. Musikaalinen anti jäsentyy muutaman lyhyen räppisetin ja Miley Cyruksen kanssa vedetyn dueton varaan. Hyvä kuva selviää suurkaupungin valoista ja yön pimeydestä hyvin. Ekstroissa making of (20 min.), poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (1 min.) ja 6 koostetta (yht. 25 min.). (IJ)
04/05/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy