Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Armoton maa - Open Range

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Uu­si län­nen­seik­kai­lu, jo­ka on kuin suo­raan ita­lia­lais­ten kä­si­kir­joit­ta­ja Bo­nel­lin ja piirtäjä Ga­le­pin Tex Wil­ler -­seik­kai­luis­ta.

Uu­si län­nen­seik­kai­lu, jo­ka on kuin suo­raan ita­lia­lais­ten kä­si­kir­joit­ta­ja Bo­nel­lin ja piirtäjä Ga­le­pin Tex Wil­ler -seik­kai­luis­ta. Mic­hael Gam­bon on suur­ti­lal­li­nen, jo­ka ei pidä avo­lai­dun­ta­jis­ta. Pai­kal­li­nen lain­val­vo­ja apu­naan hän aset­tuu häätämään tu­li­joi­ta. Ke­vin Cost­ner on pi­ris­ty­nyt vai­kei­den ai­ko­jen jäl­keen köyhän mie­hen Ste­ve Mc­Quee­nis­ta har­va­hiuk­si­sek­si, to­den­mu­kai­sem­mak­si toi­mi­jak­si. Psy­ko­lo­gi­nen tun­nel­ma men­nei­syy­den haa­mu­jen kal­va­man Cost­ne­rin ja cow­boy-pe­ri­ku­van, Bob Du­val­lin, vä­lillä on hy­vin luon­te­va. Ai­noa moi­te: lop­pu­ka­hi­na äi­tyy tur­han ki­ha­rai­sek­si.
Kau­nis ja tark­ka ku­va. Kak­si hie­noa ää­ni­rai­taa. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu 13 min. do­ku­ment­ti Cost­ne­rin juon­ta­ma­na, 7 min ku­vakä­si­kir­joi­tuk­sis­ta ja trai­le­ri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108950EAN: 6420201162989

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy