Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Unbreakable

Särkymätön 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kuu­den­nen ais­tin oh­jaa­jan seu­raa­va teos pe­la­si var­man pääl­le.

Kuu­den­nen ais­tin oh­jaa­jan seu­raa­va teos pe­la­si var­man pääl­le. Yli­luon­nol­li­nen ai­he ja Bru­ce Wil­lis eivät kui­ten­kaan taan­neet mitään, pet­ty­mys seu­ra­si.
Sinänsä mie­len­kiin­toi­nen idea: mil­lai­nen oli­si oi­kea su­per­san­ka­ri, kuo­le­ma­ton mies. Sar­ja­ku­va­fa­nit ovat in­nois­saan, sillä san­ka­rin vas­ta­koh­ta (Sa­muel L. Jack­son) omis­taa sar­ja­ku­va­gal­le­rian.

Kuva, ääni & ekstrat

Suorastaan upealta näyttävä kuva, joka on virheetön. Edelliseen ohjaajan teokseen verrattuna keskiverto ääniraita, josta tosin löytyy mukavasti dynamiikkaa. Ekstroissa seitsemän poistettua kohtausta (peräti 27 min), 14 min mainosdokumentti ja traileri. Yksi pakkomainos ennen elokuvaa. Vista Series (R1) -versio on puolestaan kahdella levyllä ja sisältää DTS-raidan, dokumentin supersankarisarjakuvista, storyboard-vertailun ja Alex Rossin piirroksia. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy