Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Järki ja tunteet - 2-Disc Deluxe Edition

Sense and Sensibility 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 99633EAN: 5051160219714

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -­fil­ma­ti­soin­ti.

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -fil­ma­ti­soin­ti. Lois­ta­vat näyt­te­lijät: Em­ma Thomp­son (kypsää rea­lis­tis­ta ka­ris­maa), Ka­te Wins­let (hup­su ro­man­tik­ko), Hugh Grant (kuin oma it­sensä) ja Alan Rick­man (t­raa­gi­nen hah­mo). Tun­net­ta, huu­mo­ria, ajan­ku­vaa. Ai­mo Kai­ra­mo­kin ke­hui lu­ke­neen­sa nuo­re­na ja­neaus­te­nin­sa. Tätä voi kat­soa raa­vas­kin mies.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on toistoltaan värikylläinen ja miellyttävän tarkka toistaen viimeistellyn puvuston ja komeat kartanomiljööt niin elävästi kuin DVD vain voi. Ääniraita on puhdas ja hillitty. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa (mm. ohjaaja ja Emma Thompson), poistettuja kohtauksia ja kokoelma koosteita adaptaatiosta, hahmoista, kuvauspaikoista ja tyylistä. Tuplalevy. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy