Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Herra Deeds

Mr. Deeds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105129EAN: 5050582157239

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­dam Sand­le­rin ver­sio Frank Cap­ran vuo­den 1936 klas­si­kos­ta ”Mr. Deeds Goes to Town”.

A­dam Sand­le­rin ver­sio Frank Cap­ran vuo­den 1936 klas­si­kos­ta ”Mr. Deeds Goes to Town”. 82-vuo­tias mil­jardöö­ri­me­dia­mo­gu­li jää­tyy hen­giltä Eve­res­tin hui­pul­la ja jät­tiyh­tiö omai­suuk­si­neen pää­tyy nap­pu­lak­si yllä­tys­pe­rijäk­si nou­se­van pe­rus­kil­tin ta­vik­sen (Sand­ler) ja il­keän lii­tu­rai­dan mit­telöön. Muu­ta­maa sand­ler­mai­sen hal­paa ja mau­ton­ta sket­siä lu­kuun ot­ta­mat­ta ko­me­dia toi­mii viih­dyttävän hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän levollinen ja tarkka kuva, jonka ainoa heikkous on ajoittain hieman keinotekoiselta vaikuttava värimaailma. Ihosävyt toistuvat kuitenkin uskottavasti ja väritoisto on pääosin hyvin hallinnassa. Ääniraita on suhteellisen yksinkertainen, mutta dialogiltaan selkeä ja kauttaaltaan toimiva. Ekstroissa ohjaajan ja käsikirjoittaja Tim Herlihyn viihdyttävä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (3 min.), kolme dokumenttia (32 min.), Dave Matthewsin musiikkivideo, mokia (2 min.), faktaruutuja, Deedsin kortteja, anamorfinen traileri DD5.1-äänin ja easter egginä 40 sekunnin pätkä musiikin taltionnista. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy