Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cool Ideas

Bickford Shmeckler's Cool Ideas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: Atlantic FilmKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206864EAN: 7319980080081

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­lakär­ki­kynän ta­voin Bi­cik­si kut­sut­tu opis­ke­li­ja­poi­ka rus­taa aja­tuk­siaan maail­man­kaik­keu­den yh­distä­vik­si teo­rioik­si muis­ti­kir­jaan­sa, jo­ka on hä­nen ko­ko elämänsä.

Kuu­lakär­ki­kynän ta­voin Bi­cik­si kut­sut­tu opis­ke­li­ja­poi­ka rus­taa aja­tuk­siaan maail­man­kaik­keu­den yh­distä­vik­si teo­rioik­si muis­ti­kir­jaan­sa, jo­ka on hä­nen ko­ko elämänsä. Too­ga­bi­lei­siin saa­pu­nut nym­fo­maa­ni-k­lep­to­maa­ni-pi­mu saa kir­jas­ta or­gas­min ja päättää le­vittää Kir­jan ilo­sa­no­maa ko­ko maail­mal­le, jo­ka on­kin pian pol­vil­laan lu­kion op­pimäärää löyhäs­ti re­fe­rens­soi­vien tee­sien ää­rellä. Elo­ku­va vi­li­see iso­ja sa­no­ja, mut­ta lo­pul­ta var­si­nai­set ideat uu­pu­vat ja elo­ku­van ta­voit­te­le­ma ai­vo­gas­mi jää se­kin jäl­kijättöi­sek­si ai­vo­pie­ruk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä videomainen kuva ja ongelmaton ääniraita. Ekstraton. (IJ)
23/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy