Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Matrix Reloaded

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106405EAN: 7321944809355

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Terävä­piir­toa­jas­ta huo­li­mat­ta Mat­ri­xin jat­ko-o­sa te­kee tehtävänsä: tai­ka on kuol­lut.

Terävä­piir­toa­jas­ta huo­li­mat­ta Mat­ri­xin jat­ko-o­sa te­kee tehtävänsä: tai­ka on kuol­lut. Lai­mea ja fo­ku­soi­ma­ton efek­ti­sir­kus pa­nee epäi­lemään, tar­jo­si­ko al­ku­peräi­nenkään kestä­viä ar­vo­ja.
Neo liitää tai­vail­la kuin Teräs­mies ja hen­kilöt al­ka­vat höpöttää yh­den­te­ke­viä. Kat­so­ja miet­tii, kum­pi oli­si pa­rem­pi, toi­min­ta vai dia­lo­gi.
Pitkä moot­to­ri­tie­jak­so sentään rok­kaa ja rol­laa, ja vii­mei­nen puo­li tun­tia an­taa vas­tauk­sia kat­so­jaa as­kar­rut­ta­viin ky­sy­myk­siin.
Myy­ti­no­mai­suut­ta ei sil­ti enää ta­voi­te­ta. Us­kon­nol­li­set ja yk­silöi­den vä­li­set sen­ti­men­taa­li­set suh­teet te­kevät vai­vaan­tu­neen olon. Pit­killä mu­siik­ki­koh­tauk­sil­la yri­tetään ko­sis­kel­la ra­ve­jen­giä.
Vel­jes­ten tyy­li­ta­ju on pettä­nyt pa­hem­man ker­ran. Edes Ome­ga Ma­nis­ta tu­tun Ant­ho­ny Zer­ben roo­li tai Haut-B­rio­nin pu­na­vii­ni eivät jak­sa in­nos­taa. Geor­ge Lu­cas pys­tyi sentään te­kemään kol­me hyvää Star War­sia en­nen kuin mies lo­pah­ti lo­pul­li­ses­ti. Wac­hovs­kit jou­tui­vat mai­to­ha­poil­le jo yh­den hyvän erän jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Odotusten mukaisesti erinomainen kuva ja ääniraita, joka ylittää DVD-laitoksen tarkkuuden ja näyttävyyden. Ääniraita varsinkin toimii paljon erottelevammin. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, viisi dokumenttia, videopelin 23 kohtausta, musiikkivideo, trailereita ja tv-mainoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy