Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Haamujen kosto

Scrooged 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Dic­ken­sin jou­lu­sa­tu Ebe­ze­ner Sc­roo­ges­ta lie­nee mo­nil­le tut­tu sen ta­kia, että Carl Barks loi hah­mos­ta oman Roo­pe-­setänsä.

Dic­ken­sin jou­lu­sa­tu Ebe­ze­ner Sc­roo­ges­ta lie­nee mo­nil­le tut­tu sen ta­kia, että Carl Barks loi hah­mos­ta oman Roo­pe-setänsä. Ang­lo­sak­seil­le ta­ri­na on jou­lun pe­rus­pul­laa.
Bill Mur­ray on it­sekäs ja il­keä tv-tuot­ta­ja, jo­ka jou­tuu ke­hit­tymään ih­mi­senä. Da­vid Jo­han­sen ajaa tak­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-kuvat ovat tarkoituksella rakeisia. Muuten laadukas kuva ja hyvin fokusoitu ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy