Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Haamujen kosto

Scrooged 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Dic­ken­sin jou­lu­sa­tu Ebe­ze­ner Sc­roo­ges­ta lie­nee mo­nil­le tut­tu sen ta­kia, että Carl Barks loi hah­mos­ta oman Roo­pe-­setänsä.

Dic­ken­sin jou­lu­sa­tu Ebe­ze­ner Sc­roo­ges­ta lie­nee mo­nil­le tut­tu sen ta­kia, että Carl Barks loi hah­mos­ta oman Roo­pe-setänsä. Ang­lo­sak­seil­le ta­ri­na on jou­lun pe­rus­pul­laa.
Bill Mur­ray on it­sekäs ja il­keä tv-tuot­ta­ja, jo­ka jou­tuu ke­hit­tymään ih­mi­senä. Da­vid Jo­han­sen ajaa tak­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-kuvat ovat tarkoituksella rakeisia. Muuten laadukas kuva ja hyvin fokusoitu ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy