Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Valachi Papers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 81226EAN: 5050582466829

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ma­fioo­sos­ta il­mian­ta­jak­si kään­ty­neen Jo­seph Va­lac­hin to­si­ta­ri­na Char­les Bron­so­nin tulk­kaa­ma­na.

Ma­fioo­sos­ta il­mian­ta­jak­si kään­ty­neen Jo­seph Va­lac­hin to­si­ta­ri­na Char­les Bron­so­nin tulk­kaa­ma­na. Viih­dyttävä ja ehkäpä myös opet­ta­vai­nen ker­to­mus on to­teu­tet­tu en­si­luok­kai­ses­ti, ja vaik­kei ai­van Kum­mi­sedästä pu­hu­ta, ovat yk­si­tyis­koh­dat, miljööt, hah­mot ja ta­pah­tu­mat mie­len­kiin­toi­sia ja us­kot­ta­via. Tem­pol­taan rau­hal­li­nen elo­ku­va on­nis­tuu mah­dut­ta­maan kah­teen tun­tiin yllättävän tu­ke­van pa­lan elämää ma­fias­sa vuo­sien 1930- ja 1960-lu­ku­jen vä­lillä. Char­les Bron­son on mai­nio opas ta­pah­tu­miin, vaik­ka vai­kut­taa­kin sees­tei­semmältä luon­teel­ta kuin esi­ku­van­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ikäisekseen ilahduttavan tarkka ja väritoistoaan myöten levollinen. Ääniraita kuulostaa suhteessa ikääntyneemmältä, mutta toistaa dialogin eslvästi ja tehosteet säröittä. Tekstitys sekoittaa mm. sutenöörin gigoloon ja hopputtamisen rauhoitteluksi, mutta hoitaa sinällään tehtävänsä kunnialla. Ekstroissa hyvä ranskalaisdokumentti mafian historiasta (30 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)
18/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy