Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tron: Legacy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­ron: Le­ga­cy ei ole mikään uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti sa­mois­ta ta­pah­tu­mis­ta, vaan jat­koa sil­le, mitä al­ku­peräi­sessä Tro­nis­sa ta­pah­tui.

T­ron: Le­ga­cy ei ole mikään uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti sa­mois­ta ta­pah­tu­mis­ta, vaan jat­koa sil­le, mitä al­ku­peräi­sessä Tro­nis­sa ta­pah­tui. Nört­ti­gu­ru Flynn (Jeff Brid­ges tie­to­ko­neel­la nuo­ren­net­tu­na) hyväs­te­lee poi­kan­sa (Gar­rett Hed­lund), jo­ka jou­tuu ot­ta­maan kan­taa isänsä pe­rinnön ra­has­ta­jiin. Poi­ka vetäistään mu­kaan vir­tuaa­li­maail­maan.
E­ri­koi­sin­ta tässä on se, että tais­te­lu- ja ta­kaa-a­jo­koh­tauk­set tun­tu­vat mie­len­kiin­toi­sil­ta. Ai­ka har­vi­nais­ta, sillä yleensä iä­ni­kui­set räis­kinnät vievät te­hoa. Myös fi­lo­so­fi­nen puo­li toi­mii.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on laadukas, mutta sen tarkkuus ei häikäise ainakaan odotuksien mukaisesti. Ääniraita toimii referenssitasolla. Ekstroissa 48 min. dokumentit ja musiikkivideo. (PS)
10/05/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 250367EAN: 8717418274832

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy