Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Guilt Trip

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431040212

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Pe­suai­ne­kaup­piaa­na aloit­te­le­va ai­ka­mies­poi­ka mat­kaa Yh­dys­val­to­jen poik­ki myyn­ti­ta­paa­mi­ses­ta toi­seen äi­tinsä kans­sa.

Pe­suai­ne­kaup­piaa­na aloit­te­le­va ai­ka­mies­poi­ka (Seth Ro­gen) mat­kaa Yh­dys­val­to­jen poik­ki myyn­ti­ta­paa­mi­ses­ta toi­seen äi­tinsä kans­sa (Bar­ba­ra St­rei­sand). Syyl­li­syy­den tun­nus­tuk­ses­ta al­ka­va ja toi­seen tun­nus­tuk­seen joh­ta­va elo­ku­va on vir­kistävän eri­lai­nen road­mo­vie, jo­ka heittää mo­jo­van ja­koa­vai­men gen­ren tut­tui­hin ku­vioi­hin is­tut­ta­mal­la äi­din sii­pi­mie­hen pai­kal­le. Su­ku­pol­vien vä­li­nen kui­lu ei tar­joa pal­joa suo­jaa kun hel­tiämättömän tent­tauk­sen ja elämä­nop­pien ojen­nuk­sen tiellä on vain kä­si­no­ja ja edessä kah­dek­san päivää tien päällä.
Vähäe­lei­sen ta­pah­tu­ma­ket­jun ja lä­hes ole­mat­to­man mu­siik­ki­rai­dan an­sios­ta tun­nel­ma uh­kaa jäädä virt­ty­neek­si, mut­ta oma­laa­tui­nen ase­tel­ma ja pää­pa­rin päättäväi­syys kan­taa ko­nin maa­liin. Seth Ro­gen on luon­nol­li­ses­ti nyh­verö jo­ka­mies ja Bar­ba­ra St­rei­sand yhä se­nio­ri­na­kin kup­li­va maail­man­ha­laa­ja, jo­ten pe­rus­symp­pik­sillä lin­joil­la mennään ja myös läppä ir­toaa mu­ka­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen puuteroitu kuva on luonteva, miellyttävän terävä ja moitteetoman vakaa. Dialogivetoinen ääniraita käyttää musiikkia säästeliäästi ja uhkaa jäädä jopa ponnettomaksi. Ekstroissa lisää läppää poistettuja kohtausten (19 min.), mokien (5 min.), vaihtoehtoisen alun (3 min.) ja lopun (2 min.) muodossa, sekä vapaamuotoiset koosteet pääparista (8 min.), Streisandista (8 min.), tuotannosta (6 min.), kuvauksista (7 min.), tarinasta sekä lumitehosteista (5 min.). (IJ)
13/09/2013

Tekijät

Ohjaaja: Anne Fletcher
Pääosissa: Barbara Streisand Seth Rogen
Tarina: Dan Fogelman
Kuvaus: Oliver Stapleton
Musiikki: Chris Beck

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy