Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Trespass

Tunkeutujat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98205EAN: 5050582481181

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si pa­lo­miestä löytää aar­re­kar­tan, jo­ka ker­too 10 vuot­ta sit­ten kir­kol­ta va­ras­te­tun kul­takätkön si­jain­nin.

Kak­si pa­lo­miestä (Bill Pax­ton ja Wil­liam Sad­ler) löytää aar­re­kar­tan, jo­ka ker­too 10 vuot­ta sit­ten kir­kol­ta va­ras­te­tun kul­takätkön si­jain­nin. Lot­to­ku­pon­gis­ta tu­lee kui­ten­kin lu­paa­va anek­doot­ti muis­to­kir­joi­tuk­seen kun X merk­kaa myös nössö­jen gangs­te­rei­den ko­ti­kul­mia. Lap­sel­li­sen te­ko­ko­vis­ta tou­hua ja peh­meää läppää, jo­ka hu­vit­taa het­ken, mut­ta al­kaa sen jäl­keen en­nem­min­kin ra­sit­taa kuin viih­dyttää. Jää­tee ja Jää­pa­la on­nis­tu­vat kui­ten­kin pitämään naa­man va­ka­va­na ko­ko hölmöi­lyn ajan, mistä pis­teet heil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva tarjoilee mukavasti yksityiskohtia, hienoiseen kohinaan paketoituna. Ääniraita selviää niin dialogista, vähäeleisestä musiikista kuin ajoittaisista tehosteista ongelmattoman 90-lukuhenkisesti. Ekstraton. (IJ)
31/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy