Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Trespass

Tunkeutujat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kak­si pa­lo­miestä löytää aar­re­kar­tan, jo­ka ker­too 10 vuot­ta sit­ten kir­kol­ta va­ras­te­tun kul­takätkön si­jain­nin.

Kak­si pa­lo­miestä (Bill Pax­ton ja Wil­liam Sad­ler) löytää aar­re­kar­tan, jo­ka ker­too 10 vuot­ta sit­ten kir­kol­ta va­ras­te­tun kul­takätkön si­jain­nin. Lot­to­ku­pon­gis­ta tu­lee kui­ten­kin lu­paa­va anek­doot­ti muis­to­kir­joi­tuk­seen kun X merk­kaa myös nössö­jen gangs­te­rei­den ko­ti­kul­mia. Lap­sel­li­sen te­ko­ko­vis­ta tou­hua ja peh­meää läppää, jo­ka hu­vit­taa het­ken, mut­ta al­kaa sen jäl­keen en­nem­min­kin ra­sit­taa kuin viih­dyttää. Jää­tee ja Jää­pa­la on­nis­tu­vat kui­ten­kin pitämään naa­man va­ka­va­na ko­ko hölmöi­lyn ajan, mistä pis­teet heil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva tarjoilee mukavasti yksityiskohtia, hienoiseen kohinaan paketoituna. Ääniraita selviää niin dialogista, vähäeleisestä musiikista kuin ajoittaisista tehosteista ongelmattoman 90-lukuhenkisesti. Ekstraton. (IJ)
31/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98205EAN: 5050582481181

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy