Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Punch-Drunk Love - rakkauden värit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­kut­ta­va. Mie­hil­le, joil­la on si­sa­ruk­sia ja jot­ka keräävät bo­nus­pis­teitä.

Vai­kut­ta­va. Mie­hil­le, joil­la on si­sa­ruk­sia ja jot­ka keräävät bo­nus­pis­teitä. Ta­val­li­sil­la­kin on vai­keaa, saa­ti sit­ten seit­semän sai­raan si­sa­ruk­sen kiu­saa­mal­la, yk­sin­ker­tai­sel­la, vä­ki­val­tai­siin pur­kauk­siin yl­tyvällä mie­hellä (A­dam Sand­ler vih­doin kun­non osas­sa). Tark­kaa­vais­ta ana­lyy­sia ar­kipäivän neu­roo­seis­ta. Toi­min­nan ke­hyk­set luo­daan ro­mant­ti­ses­ta koh­taa­mi­ses­ta ja yh­destä väärästä soi­tos­ta pu­he­lin­tytöl­le, jo­ka saa ou­don mie­li­ku­van soit­ta­jan so­siaa­li­ses­ta sta­tuk­ses­ta. Me­nes­tyi Can­ne­sis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, jonka värit hehkuvat. Luova ääniraita, joka tarjoaa potkun lisäksi myös hienosäätöä. Valitse 5.1 menusta, muuten nautit vahingossa DD2.0:sta. Ekstroihin on tallennettu 12 min. dokumentti, minuutti epäonnistunutta stunttia, kaksi traileria, kaksi poistettua kohtausta sekä DVD:n internet-tiisereitä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy