Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dog Eat Dog

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5705535057899

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Paul Sch­ra­der on ural­laan osoit­ta­nut ole­van­sa hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta kes­kin­ker­tai­nen oh­jaa­ja.

Paul Sch­ra­der on ural­laan osoit­ta­nut ole­van­sa hyvä kä­si­kir­joit­ta­ja, mut­ta kes­kin­ker­tai­nen oh­jaa­ja. Dog Eat Do­gin oh­jaa­ja­na hän ei epäon­nis­tu­nut, mut­ta lop­pu­tu­los on epä­ta­sai­nen ja vä­hintään­kin kum­ma.
E­lo­ku­va ker­too kol­mes­ta ri­kol­li­ses­ta, jot­ka ot­ta­vat ris­kin hyväk­syessään kid­nap­paus­kei­kan. Tu­lok­se­na on mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämä ku­jan­juok­su, jo­ka päät­tyy sur­rea­lis­ti­seen Humph­rey Bo­gart -kun­nia­no­soi­tuk­seen.
Al­ku­koh­taus ha­kee bru­taa­liu­des­saan ver­tais­taan. Is­ke­vintä on kat­so­jaan hii­pivä aja­tus siitä, että se ku­vaa lop­pu­jen lo­puk­si rea­lis­ti­ses­ti, mikä on se­kopäi­nen ar­ki­to­del­li­suus. On­nek­si vain jos­kus. Die­sel-kö­rilään (Ch­ris­top­her Mat­hew Cook) ja ute­liaan grun­ge-tytön koh­taus edus­taa taas tois­ta lai­taa, herk­kiä sä­vyjä elämän har­mau­des­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva leikittelee tummien katusävyjen ja yökerhokohtausten kirkkaiden pastellien välillä. Ääniraita soi hieman tasapaksusti. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)
20/10/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy