Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Uskonpuute

Leap of Faith 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­sil­le herä­tys­ko­kouk­sil­le nau­ra­va Us­kon­puu­te on on­nis­tu­nut te­kemään ko­me­diaa va­ka­vas­ta ai­hees­ta.

Ame­rik­ka­lai­sil­le herä­tys­ko­kouk­sil­le nau­ra­va Us­kon­puu­te on on­nis­tu­nut te­kemään ko­me­diaa va­ka­vas­ta ai­hees­ta. Tiedä sit­ten, ovat­ko tv-p­ro­fee­tat ja kiertävät va­luut­tae­van­ke­lis­tat kerän­neet suo­sio­ta ai­van näin jär­jes­telmäl­li­sillä kei­noil­la, mut­ta Ric­hard Pear­cen elo­ku­vas­sa ko­ko­nai­suus on saa­tu so­pi­van us­kot­ta­vak­si. Ste­ve Mar­tin vetää saar­naa­ja Jo­nas Nigh­tin­ga­len roo­lin hiu­kan vas­tanäyt­te­lijöi­den yli roo­lin ve­nyessä juu­ri ja juu­ri mu­ka­na. Herä­tys­ko­kouk­set ovat upea yh­dis­telmä sa­no­maa, va­loa, vä­riä ja mu­siik­kia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy