Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Uskonpuute

Leap of Faith 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­sil­le herä­tys­ko­kouk­sil­le nau­ra­va Us­kon­puu­te on on­nis­tu­nut te­kemään ko­me­diaa va­ka­vas­ta ai­hees­ta.

Ame­rik­ka­lai­sil­le herä­tys­ko­kouk­sil­le nau­ra­va Us­kon­puu­te on on­nis­tu­nut te­kemään ko­me­diaa va­ka­vas­ta ai­hees­ta. Tiedä sit­ten, ovat­ko tv-p­ro­fee­tat ja kiertävät va­luut­tae­van­ke­lis­tat kerän­neet suo­sio­ta ai­van näin jär­jes­telmäl­li­sillä kei­noil­la, mut­ta Ric­hard Pear­cen elo­ku­vas­sa ko­ko­nai­suus on saa­tu so­pi­van us­kot­ta­vak­si. Ste­ve Mar­tin vetää saar­naa­ja Jo­nas Nigh­tin­ga­len roo­lin hiu­kan vas­tanäyt­te­lijöi­den yli roo­lin ve­nyessä juu­ri ja juu­ri mu­ka­na. Herä­tys­ko­kouk­set ovat upea yh­dis­telmä sa­no­maa, va­loa, vä­riä ja mu­siik­kia.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy