Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Out of Africa

Minun Afrikkani 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu rak­kaus­ta­ri­na.

Tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu rak­kaus­ta­ri­na. Pe­rus­tuu kir­jai­li­ja Ka­ren Bli­xe­nin (Me­ryl St­reep) ja brit­tiläi­sen metsästäjän Finch Hat­to­nin (Ro­bert Red­ford) muis­tel­miin. St­reep ja hä­neen tip­pu­rin tar­tut­ta­vaa avio­miestään esittävä Klaus Ma­ria Bran­dauer pistävät pa­ras­taan, kun Red­ford tyy­tyy yli­mal­kai­ses­ti luo­maan pe­rus­ra­kas­ta­jan pro­to­tyy­pin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hivenen pehmeähkö, mutta levollinen ja väritoistoltaan nostalgisen tunnelmallinen. Vähäeleinen ääniraita toistaa dialogin moitteitta ja niin ikään kauniin hillitty John Barryn musiikkiraita säestää tapahtumia hyvin. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (15 min.), perusteellinen dokumentti elokuvan tositaustasta ja tuotannosta (73 min.) ja traileri. (PS/IJ)
12/12/2010
12/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 161 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 93366EAN: 5050582777390

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy