Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Copshop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018020368

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ka­vuo­si­kym­men­ten po­lii­sie­lo­ku­via ta­pai­le­va toi­min­ta­viih­dy­ke mie­hestä, jo­ka törmää am­pu­ma­haa­va kyl­jessään po­lii­sin sy­liin.

Ta­ka­vuo­si­kym­men­ten po­lii­sie­lo­ku­via ta­pai­le­va toi­min­ta­viih­dy­ke mie­hestä (F­rank Gril­lo), jo­ka törmää am­pu­ma­haa­va kyl­jessään po­lii­sin sy­liin. Tästä al­ka­va hi­das tai­val mais­tuu yhtä ai­kaa ko­lu­tul­ta ja täy­sin omin­ta­kei­sel­ta — toi­sin sa­noen ee­pos pe­laa ku­lu­nein kor­tein ar­voi­tuk­sel­li­sen lä­hellä rin­taan­sa.
E­lo­ku­van lop­pu­puo­lis­ko an­tau­tuu sir­kus­tai­pu­muk­sil­leen ja tar­joaa kir­peän hil­peää ral­lia. Po­ke­ri­naa­ma täynnä vaah­to­kark­ke­ja teh­ty elo­ku­va on lu­vat­to­man hi­das, mut­ta vä­ki­val­tai­sel­ta maail­man­kat­so­muk­sel­taan kieltämättä on­nis­tu­neen pöhkö. Elo­ku­va­na tämä tri­via­li­soi vä­ki­val­taa ja on­tuu ker­ron­nal­taan, mut­ta vi­suaa­li­ses­ti tämä on herk­ku­pa­la.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa, terävä ja värikylläinen. Visuaalisesti virkeä ote nostaa kokonaisuuden mielenkiintoiseksi vaikka itse tarina ei sitä olekaan.

Ääni

Hyvä ääniraita pitää dialogin framilla eikä pelkää avata miljöötä tilaan. Myös hillitty musiikkiraita soi hyvin.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
09/02/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy