Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappavat ajatukset

Mortal Thoughts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ystävätärtä ovat saa­neet ko­kea ko­via toi­sen ereh­dyt­tyä nai­mi­siin vä­ki­val­tai­sen vä­tyk­sen kans­sa.

Kak­si ystävätärtä (De­mi Moo­re ja Glen­ne Head­ly) ovat saa­neet ko­kea ko­via toi­sen ereh­dyt­tyä nai­mi­siin vä­ki­val­tai­sen vä­tyk­sen (B­ru­ce Wil­lis) kans­sa. Vuo­sia jat­ku­nut nöy­ryy­tys ja ah­dis­te­lu päät­tyy kun ”p­rins­si roh­kea” eräänä päivänä löy­tyy kuol­lee­na ka­tuo­jas­ta. Ta­paus­ta tut­ki­maan ryh­tyvä po­lii­si (Har­vey Kei­tel) saa ver­ry­tellä har­mai­ta ai­vo­so­lu­jaan oi­kein to­den­teol­la sel­vittääk­seen syyl­li­sen.
Lä­hes ko­ko­naan ta­kau­mien kaut­ta ker­rot­tu ta­ri­na on­nis­tuu pitämään jän­ni­tyk­sen yllä hämmäs­tyttävän hy­vin ja säästää vielä muu­ta­man kun­non yllä­tyk­sen ai­van lop­pu­met­reil­le­kin. Hie­no elo­ku­va, jos­kin hie­man ker­takäyttöi­sen oloi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyllä hieman spoilaava traileri (4:3 / DD 2.0) ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy