Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappavat ajatukset

Mortal Thoughts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ystävätärtä ovat saa­neet ko­kea ko­via toi­sen ereh­dyt­tyä nai­mi­siin vä­ki­val­tai­sen vä­tyk­sen kans­sa.

Kak­si ystävätärtä (De­mi Moo­re ja Glen­ne Head­ly) ovat saa­neet ko­kea ko­via toi­sen ereh­dyt­tyä nai­mi­siin vä­ki­val­tai­sen vä­tyk­sen (B­ru­ce Wil­lis) kans­sa. Vuo­sia jat­ku­nut nöy­ryy­tys ja ah­dis­te­lu päät­tyy kun ”p­rins­si roh­kea” eräänä päivänä löy­tyy kuol­lee­na ka­tuo­jas­ta. Ta­paus­ta tut­ki­maan ryh­tyvä po­lii­si (Har­vey Kei­tel) saa ver­ry­tellä har­mai­ta ai­vo­so­lu­jaan oi­kein to­den­teol­la sel­vittääk­seen syyl­li­sen.
Lä­hes ko­ko­naan ta­kau­mien kaut­ta ker­rot­tu ta­ri­na on­nis­tuu pitämään jän­ni­tyk­sen yllä hämmäs­tyttävän hy­vin ja säästää vielä muu­ta­man kun­non yllä­tyk­sen ai­van lop­pu­met­reil­le­kin. Hie­no elo­ku­va, jos­kin hie­man ker­takäyttöi­sen oloi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyllä hieman spoilaava traileri (4:3 / DD 2.0) ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy