Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Neon Heart

Usynligt hjerte 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2019Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: R&A2019 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­seen amatöö­ri­por­noon se­kaan­tu­nut Lau­ra pa­laa ko­ti­maa­han­sa Tans­kaan.

A­me­rik­ka­lai­seen amatöö­ri­por­noon se­kaan­tu­nut Lau­ra pa­laa ko­ti­maa­han­sa Tans­kaan. Ex-poi­kaystävä Nik­las työs­ken­te­lee ke­hi­tys­vam­mais­ten pa­ris­sa. Lau­ra ha­la­jaa ai­kaan men­nee­seen, mut­ta miespä ei tai­da­kaan ol­la kiin­nos­tu­nut uu­des­ta alus­ta. Nik­lak­sen tei­ni­hor­mo­ne­ja pur­sua­val­le pik­ku­vel­jel­le iso­vel­jen en­ti­nen hei­la kyllä mais­tui­si hel­pos­ti.
Kol­men pää­hen­kilönsä elämän­ta­ri­noi­ta leik­kaa­va kä­si­kir­joi­tus ei avau­du. Por­no ja ke­hi­tys­vam­mai­set toi­mi­vat te­ho­kei­noi­na, toi­saal­ta vä­kinäi­senä kau­pal­lis­ta­ja­na. Van­ha suo­la ja­not­taa -pa­ri­suh­ded­raa­man muot­tiin Neon Heart ei so­vel­lu juu­ri mai­ni­tun re­pa­lei­suu­ten­sa vuok­si.
Tans­ka­lais­ta va­pau­tu­nei­suut­ta Rak­kaut­ta & Anar­kiaa -fes­ti­vaa­lioh­jel­mis­tos­ta syk­syltä 2019. Va­roi­tuk­se­na, elo­ku­va sisältää ai­to­ja su­ku­puo­lie­li­miä var­sin to­del­li­sis­sa käyttö­tar­koi­tuk­sis­saan. (VA)
07/10/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy