Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Neon Heart

Usynligt hjerte 

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­seen amatöö­ri­por­noon se­kaan­tu­nut Lau­ra pa­laa ko­ti­maa­han­sa Tans­kaan.

A­me­rik­ka­lai­seen amatöö­ri­por­noon se­kaan­tu­nut Lau­ra pa­laa ko­ti­maa­han­sa Tans­kaan. Ex-poi­kaystävä Nik­las työs­ken­te­lee ke­hi­tys­vam­mais­ten pa­ris­sa. Lau­ra ha­la­jaa ai­kaan men­nee­seen, mut­ta miespä ei tai­da­kaan ol­la kiin­nos­tu­nut uu­des­ta alus­ta. Nik­lak­sen tei­ni­hor­mo­ne­ja pur­sua­val­le pik­ku­vel­jel­le iso­vel­jen en­ti­nen hei­la kyllä mais­tui­si hel­pos­ti.
Kol­men pää­hen­kilönsä elämän­ta­ri­noi­ta leik­kaa­va kä­si­kir­joi­tus ei avau­du. Por­no ja ke­hi­tys­vam­mai­set toi­mi­vat te­ho­kei­noi­na, toi­saal­ta vä­kinäi­senä kau­pal­lis­ta­ja­na. Van­ha suo­la ja­not­taa -pa­ri­suh­ded­raa­man muot­tiin Neon Heart ei so­vel­lu juu­ri mai­ni­tun re­pa­lei­suu­ten­sa vuok­si.
Tans­ka­lais­ta va­pau­tu­nei­suut­ta Rak­kaut­ta & Anar­kiaa -fes­ti­vaa­lioh­jel­mis­tos­ta syk­syltä 2019. Va­roi­tuk­se­na, elo­ku­va sisältää ai­to­ja su­ku­puo­lie­li­miä var­sin to­del­li­sis­sa käyttö­tar­koi­tuk­sis­saan. (VA)
07/10/2019

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2019Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: R&A2019 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy