Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ihmeiden puisto

Wonder Park 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112749651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­vi­puis­tos­ta unel­moi­va ener­gi­nen pik­ku­tyttö huo­maa, että tah­dol­la pää­see lä­pi har­maan ki­ven – ja to­del­li­suu­den ku­vien ra­joi­tus­ten.

Hu­vi­puis­tos­ta unel­moi­va ener­gi­nen pik­ku­tyttö huo­maa, että tah­dol­la pää­see lä­pi har­maan ki­ven – ja to­del­li­suu­den ku­vien ra­joi­tus­ten. Lup­sak­ka ani­maa­tio­seik­kai­lu tun­tuu up­poa­van hy­vin koh­dey­leisöönsä, mut­ta ai­kui­sem­pi kat­so­ja ih­met­te­lee ta­ri­nan hu­te­raa lan­kaa. Tämä on kuin puo­li­vil­lai­nen yri­tys tehdä elo­ku­va lap­sil­le, jos­sa oli­si vä­riä, ha­li­nal­le­ja ja kaik­kea haus­kaa hat­ta­raa il­man sen suu­rem­paa pyr­ki­mystä oma­peräi­syy­teen. Elo­ku­va­na tämä ei ole huo­no, mut­ta ei ko­vin hyväkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on karvan verran kalpea, mutta anniltaan virkeä. Hyvä suomenkielinen dubbi on tarjolla DD5.1-muodossa ja alkuperäinen englanninkielinen raita DD7.1-muodossa. Ekstroissa sekalaisia koosteita. (IJ)
28/08/2019
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy